Tilastot

Historia voi opettaa meille paljon. Myös urheiluvedonlyönnissä aiempien tapahtumien tarkastelu antaa viitteitä tulevasta. Tilastoihin tuijottaminen ei ole kristallipalloon tuijottamista, mutta käytännössä tilastot ovat parasta faktaa mitä pelaaja voi käyttää hyödykseen. 

tilastot_symboli

Tietoa on paljon tarjolla ja monesti vedonvälittäjät tarjoilevat tätä tietoa osana palveluitaan. Kertoimien yhteydessä on monesti linkki vedonvälittäjän tietopalveluun.

tilastot

Otteluiden katsominen

Otteluiden seuraaminen on paitsi hauskaa myös opettavaista. Varsinkin jos omaat syvällisemmän ymärryksen jostain tietystä lajista, saatat katsomalla oppia paljonkin esim. joukkuueen nykykunnosta tai nousevista pelaajista. Urheilun katsomiseen saa myös helposti upotettua tuhottomasti aikaa. Kannattaa harkita tarkoin, voisiko osan tästä ajasta käyttää esim. kertoimien ja omien arvioiden analysointiin. 

Uutisointi

Urheilu-uutisia kannattaa ehdottomasti seurata, mutta on tärkeää osata laittaa uutisoinnit oikeaan viitekehykseen. Mediat tykkäävät hämmentää ja dramatisoida asioida, joten pidä pää kylmänä uutisia lukiessasi: määrittele itse mikä on oikesti merkittäävää ja mikä ei.

Nyt kun on tietoa tankattu ja oma näkemys muodostettu, on aika pistää panosta peliin: