1X2

1X2 on urheiluvedonlyönnin peruspeli. Siinä vaihtoehdot ovat kotivoitto 1, tasapeli X ja vierasvoitto 2. Voit pelata vaikka yhtä ottelua kerrallaan tai vaihtoehtoisesti voit  kerätä kupongille useamman ottelun rivin. 

Yksittäisen vedon lyöminen


Esimerkissä SM-liigakierroksen otteluita ja niiden kertoimia. Vasemmalla ottelun alkamisajankohta,  vastakkain asettuvat joukkueet ja oikealla vedonvälittäjän näkemys ottelun lopputuloksista kertoimien muodossa.

1X2_kertoimet

Valitse omasta mielestäsi oikea lopputulos painamalla kerrointa. Tässä tapauksessa uskomme TPS:n vierasvoitoon Tapparasta. Valintasi siirtyy kupongille. Äläkä huoli: voit vielä vaihtaa valintasi, jos tulet toisiin aatoksiin. 

Panoksen asettaminen pelikupongilla

1X2_panos_1

Nyt kupongissa näkyy valintasi: Tappara - TPS ja perässä merkki 2. Rivillä näkyy myös vedon kerroin 2,65. Kirjoita panoksen suuruus tyhjään kentään, tässä tapauksessa haluamme pelata 10 eurolla.

1X2_panos_2

Klikaamalla nuoli-kuvaketta, voit tarkistaa mahdollisen voiton suuruuden. Tässä tapauksessa TPS:n voittaessa vieraissa, sinä voittaisit 10 euron panoksella 26,5 euroa! 

1X2_panos_3

Vielä voit tulla toisiin ajatuksiin, mutta jos olet tyytyväinen vetoosi paina "Aseta veto". Tämän jälkeen sinun tulee vielä kerran vahvistaa vetosi. Siinä se on: veto on asetettu ja jännittäminen voi alkaa.

Usemman kohteen pelaaminen

Toimi kuten aiemmin, mutta valitse kupongile useampia kohteita. Vedot siirtyvät kupongille sitä mukaa kun asetat niitä. Tässä tapauksessa olet pelannut kierroksen kaikkia kohteita ja rivi näyttää seuraavanlaiselta: paljon kotivoittoja (1), lukuunottamatta yhtä vierasvoittoa (2) ja tasapeliä (X). 

1x2_rivi
1x2_rivin_kerroin

Kupongilla näet rivin alla kokonaiskertoimen. Jos kaikki kohteesi osuisivat, saisit rahasi takaisin yli 80-kertaisina!

Kun olet valinnut usemman kohteen pelattavaksi, sinulla on enemmän valinnanvaraa panostamisen suhteen.

 

Lue yhdistelmävedoista »

ala_banneri